Elwin by 3xM Automation

Elwin är ett program för utveckling av elektriska elritningar med inriktning mot automationsprojekt. Programmet lämpar sig för avancerade konstruktioner av el- eller automationsingenjörer, men även för elektriker med enklare konstruktioner. Elwin är det första shareware licensierade programmet i sin kategori och innebär att alla kan ta del av ett CAD/CAE programs alla fördelar.

Elwin är utvecklat av oss själva i Sverige och erbjuds i en svensk och engelsk version.

Shareware licensen innebär att Elwin kan installeras och testas hur länge som helst utan några funktionsbegränsningar eller reklam. När ni sedan upptäckt alla fördelar med Elwin och bestämmer er för att registrera så är priset mycket fördelaktigt, 249 inkl. moms (199,2 exkl moms).

*** Uppdatering 2022-02-19 ***

Elwin Beta v2.0.0 är nu klar och testas för nuvarande av Elwin användare över hela världen! Vill du hjälpa till att göra Elwin ännu bättre, så hör av dig till info@3xm.se. Har du ännu inte fått nån länk till Beta versionen så skicka en påminnelse. I samband med den officiella lanseringen av 2.0 kommer licenspriset justeras till 39 Euro / 399 kr. Alla befintliga licenser i v1.x kommer fortsatta att fungera även i v2 så snabba på och licensiera din version redan idag.

*** Uppdatering 2021-08-23 ***

Det är många som hört av sig angående nästa version av Elwin, så här kommer en kort sammanfattning. Som dom flesta vet så brottas nuvarande Elwin version med en del problem, som till en viss del beror på att Windows blivit uppdaterat samtidigt som Elwin's plattform inte blivit det. Så efter förra uppdateringen tog jag beslutet att uppdatera kompilatorn till en ny och modern. Ursprungliga tanken var då att uppdatera, konvertera och kompilera. Tyvärr blev det inte lika enkelt som jag trodde då jag blev tvungen att helt skriva om flera moduler. Under detta arbetet tog jag tillfället i akt och även ändrade vissa saker som länge stått på min önskelista. Tyvärr blev alla dessa ändringar väldigt mycket jobb och nya versionen har dragit ut på tiden. Nu ser jag emellertid ljuset i tunneln och hoppas kunna släppa nästa version någongång under nästa år. Är det någon person som känner för att hjälpa till under Beta-tester så är ni mycket välkomna att kontakta info@3xm.se.

En lite summering av dom större ändringarna i v2:

Registreringen av Elwin kommer vara oförändrad så för dom som redan har sina datorer registrerade är det bara att ladda ner, installera och köra. Troligtvis kommer prislappen justeras för v2 men detta kommer i sådana fall kommuniceras tidigt så man har tid att registrera för det lägre priset.

 .